Pilt on illustreeriv
Semi Seco, Cava, Hoya de Cadenas
ISELOOMUSTUS
Hoya de Cadenas, Semi Seco on valmistatud “champenoise” meetodil, nagu valmivad Prantsuse šampanjad. Vahuveini valmistamisel kasutati Chardonnay ja Macabeo viinamarju. Macabeo annab vahuveinile intensiivse aroomi ja Chardonnay annab keha, suurepärase tasakaalu ja unikaalsed maitsenüansid. 12 kuu pikkune pudelkääritamine 15 kraadi juures aitab caval omandada suurepäraseid aroome.
Caval on õlgkollane värvus ja rohekas helk. Aroomis on tunda rohelist õuna, valgeid lilli ja on ka vihjeid tsitrustest. Maitse on ümar, puuviljane, mida saadavad elegantsed ja peened mullid.
TARBIMISSOOVITUS
Sobib hästi aperitiiviks, erinevate dessertide ja kookidega.
AUHINNAD
90 Points – La Semana Vitivinícola