Chateau de Montifaud XO Christmas Edition

80.63 
161.26 €/L
Weight
50 kg
Tootegrupp
Päritolumaa
Alkoholisisaldus
Maht
Serveerimistemperatuur
Kogus kastis

ISELOOMUSTUS

Laurent Vallet Montifaud konjakimaja 6nda põlvkonna esindajana valmistas vürtsika ja heas tasakaalus konjaki, mida on just jõulude aeg hea nautida.

Konjak on laagerdunud maja keldris üle 10 aasta, esialgu noortes “roux” vaatides ja seejärel vanades “Limousin” tammvaatides.
Konjak on äärmiselt pehme ja puuviljaste nootidega Järelmaitse on pikk, kust võime leida kerget rösti.

Konjak on väga kaunilt kujundatud, mis sobiks ideaalselt jõulukingiks.

Toidusoovitus: Pirukad, kaaviar, homaar, kammkarbid, sinihallitusjuust, valge šokolaad, tiramisu.

TARBIMISSOOVITUS

Pirukad, kaaviar, homaar, kammkarbid, sinihallitusjuust, valge šokolaad, tiramisu.
Serveerida puhtalt 20°C juures.

SKU: 3550143001053 Categories: , ,

Chateau de Montifaud

Hea konjaki eelduseks on traditsiooniline retsept, kvaliteetne muld ja ideaalne kliima, kuid neist ainuüksi ei piisa. Selleks, et konjakist välja tuua parim, on vaja täielikku pühendumist ja kustutamatut kirge selle imelise joogi vastu.

Konjaki ajaloo üks silmapaistvamaid ja töökamaid mehi oli Montifaud konjakimaja rajaja Augustin-Pierre Vallet, kes oma esimese viinamarjapõllu istutas 1837. aastal. Täna, 182 aastat hiljem, valmib Chateau de Montifaud konjak ikka veel Vallet’ide käe all, kasutades põlvest põlve pärandatud teadmisi ja peensusteni lihvitud meetodeid.

Chateau de Montifaud istandused laiuvad 90 hektaril kahes Cognac’i maakonna väärtuslikemais piirkonnas: Grande ja Petite Champagne’s. Selle maa muudab eriti väärtuslikuks kõrge paekivi ja kriidi sisaldusega muld, mis lisab konjakile õrnust, elegantsi ja kergeid lillenoote.

Konjaki tõelise aroomi ja maitse avaldumiseks võiks seda serveerida toatemperatuuril ja konjakiklaasis. Kui on aga isu jahutavama joogi järele, siis võib klaasi lisada jääkuubiku või kaks.