Chateau de Montifaud, Cognac XO Majestic, Karbis

188.23 
268.90 €/L
Weight
70 kg
Tootegrupp
Päritolumaa
Alkoholisisaldus
Maht
Serveerimistemperatuur
Kogus kastis

ISELOOMUSTUS

Chateau de Montifaud on läbi kuuendat põlve ühe pere omandusel olev konjakimõis. Konjak on isikupärane tänu pikaajalistele traditsioonidele. Valleti perekond toodab konjakeid ainult omaenda viinamarjaistandustest, parimates Grand Champagne ja Petite Champagne aedades.

XO Majestic konjaki viinamarjad on pärit Petite Champagne regioonist, kus Valleti perekond on viinamarjasid kasvatanud juba aastast 1837. Sealne ainulaadne pinnas on lubjakivi ja kriidi rikas, luues eeldused ühe korraliku konjaki loomiseks.

Konjak küpses Limousini piirkonna punasest tammest vaatides ja hiljem vanades Prantsuse tammest vaatides vähemalt 6 aastat, mis on Prantsuse seadustega nõutud. Chateau de Monitfaud konjakid on aga tuntud sellepoolest, et nad küpsevad märksa pikemat aega vaatides kui on seaduse poolt nõutud. Maitses on tunda Sultana rosinad, troopilised puuviljad, vanilje ja tammised noodid.

TARBIMISSOOVITUS

Serveerida puhtalt 20°C juures.

SKU: 3550142107046 Categories: , ,

Chateau de Montifaud

Hea konjaki eelduseks on traditsiooniline retsept, kvaliteetne muld ja ideaalne kliima, kuid neist ainuüksi ei piisa. Selleks, et konjakist välja tuua parim, on vaja täielikku pühendumist ja kustutamatut kirge selle imelise joogi vastu.

Konjaki ajaloo üks silmapaistvamaid ja töökamaid mehi oli Montifaud konjakimaja rajaja Augustin-Pierre Vallet, kes oma esimese viinamarjapõllu istutas 1837. aastal. Täna, 182 aastat hiljem, valmib Chateau de Montifaud konjak ikka veel Vallet’ide käe all, kasutades põlvest põlve pärandatud teadmisi ja peensusteni lihvitud meetodeid.

Chateau de Montifaud istandused laiuvad 90 hektaril kahes Cognac’i maakonna väärtuslikemais piirkonnas: Grande ja Petite Champagne’s. Selle maa muudab eriti väärtuslikuks kõrge paekivi ja kriidi sisaldusega muld, mis lisab konjakile õrnust, elegantsi ja kergeid lillenoote.

Konjaki tõelise aroomi ja maitse avaldumiseks võiks seda serveerida toatemperatuuril ja konjakiklaasis. Kui on aga isu jahutavama joogi järele, siis võib klaasi lisada jääkuubiku või kaks.