Päritolumaa | |
---|---|
Bränd | |
Tootegrupp | |
Alkoholisisaldus | |
Serveerimistemperatuur | |
Maht | |
Kogus kastis |
Camus Cognac V.S.O.P. Elegance, 5cl
3.60€72.00€ /L
VSOP Elegance on rikas mahedate ning küpsete aroomidega. Valitud on aromaatsed eaux-de-vied, mis on osaliselt destileeritud settel. Lisatud on ka Borderie piirkonna euaxdevie’d, et tugevdada aromaatset rikkust. Lõhnas on tunda jasmiini ja kollaseid puuvilju. Maitses on tasakaal, vanilje ja õrn tamme noot.
Tootekood: Camus vsop 5cl
Kategooriad: KANGE ALKOHOL, Konjak
Camus Cognac - Elav traditsioon läbi viie põlvkonna aastast 1863
Konjak on brändi, kuid kaugeltki mitte iga brändi pole konjak. Laiemas mõistes on brändi igasugune alkohoolne jook, mis on destilleeritud veinist või kääritatud puuviljamahlast ja seejärel tammevaati laagerduma pandud. Konjakiks võib nimetada aga üksnes viinamarjaveini destilleerimisel saadud jooki, mis on valminud Prantsusmaal Cognac’i linnas või selle lähiümbruses. Cognac’i muudavadki eriliseks suurepärane mullastik ning karmid seadused, mis konjaki autentsust ja kvaliteeti kaitsevad.
Konjaki kvaliteet sõltub paljudest näitajatest, kuid tähtsaimad on valmistaja armastus selle imelise joogi vastu ja järjekindel soov seda alati paremaks muuta. Suurepärane näide on Camus- konjaki valmistamist alustati 1863. aastal ja nüüdseks on Camus’de perekond on oma tootemargi algseid väärtuseid edukalt säilitanud juba viis põlve. Isad on oma poegadele koos Camus nimega edasi andnud ka väärika pere-ettevõtte, mis on taganud aja jooksul kogutud eriteadmiste säilimise viinamarjade, kohaliku mulla ja väätide kohta. Läbi aegade on perekonna ühiseks eesmärgiks olnud konjakist veel avastamata aroomid paljastada.
Camus konjaki eriline iseloom on saanud võimalikuks ainult tänu Jean-Paul Camus visioonile, kes esimesena märkas Borderies piirkonna potentsiaali konjaki tootmisel. Ta ei järginud mööduvaid trende ega teiste arvamust, vaid usaldas oma intuitsiooni ning rajas oma äri tol ajal kõrvale jäetud piirkonda, et lasta ka nendel eripärastel maitsetel särada.
Camus konjakid laagerduvad tammevaatides, kus nad omandavad merevaigukarva värvuse ja omanäolised maitseomadused. Konjakimeister ehk cellar master kasutab vaid kergete tanniinidega vaate, et joogile anda lopsakus, kuid samas säilitada aromaatsed omadused.
Konjak on brändi, kuid kaugeltki mitte iga brändi pole konjak. Laiemas mõistes on brändi igasugune alkohoolne jook, mis on destilleeritud veinist või kääritatud puuviljamahlast ja seejärel tammevaati laagerduma pandud. Konjakiks võib nimetada aga üksnes viinamarjaveini destilleerimisel saadud jooki, mis on valminud Prantsusmaal Cognac’i linnas või selle lähiümbruses. Cognac’i muudavadki eriliseks suurepärane mullastik ning karmid seadused, mis konjaki autentsust ja kvaliteeti kaitsevad.
Konjaki kvaliteet sõltub paljudest näitajatest, kuid tähtsaimad on valmistaja armastus selle imelise joogi vastu ja järjekindel soov seda alati paremaks muuta. Suurepärane näide on Camus- konjaki valmistamist alustati 1863. aastal ja nüüdseks on Camus’de perekond on oma tootemargi algseid väärtuseid edukalt säilitanud juba viis põlve. Isad on oma poegadele koos Camus nimega edasi andnud ka väärika pere-ettevõtte, mis on taganud aja jooksul kogutud eriteadmiste säilimise viinamarjade, kohaliku mulla ja väätide kohta. Läbi aegade on perekonna ühiseks eesmärgiks olnud konjakist veel avastamata aroomid paljastada.
Camus konjaki eriline iseloom on saanud võimalikuks ainult tänu Jean-Paul Camus visioonile, kes esimesena märkas Borderies piirkonna potentsiaali konjaki tootmisel. Ta ei järginud mööduvaid trende ega teiste arvamust, vaid usaldas oma intuitsiooni ning rajas oma äri tol ajal kõrvale jäetud piirkonda, et lasta ka nendel eripärastel maitsetel särada.
Camus konjakid laagerduvad tammevaatides, kus nad omandavad merevaigukarva värvuse ja omanäolised maitseomadused. Konjakimeister ehk cellar master kasutab vaid kergete tanniinidega vaate, et joogile anda lopsakus, kuid samas säilitada aromaatsed omadused.

Seotud tooted
ALE
ALE
ALE