Pilt on illustreeriv
Shiraz, Barossa, Shotfire, Thorn-Clarke
ISELOOMUSTUS
Shotfire veini viinamarjad korjati ära siis, kui marjad olid saavutanud ideaalse küpsuse. Fermentatsioon toimus 22-25 kraadi juures, et saaks viinamarjadest kätte maksimaalse puuviljasuse. Hiljem vein küpses Ameerika tammest vaatides 14 kuud, 40% vaatidest olid uued.
Veinil on sügav punane värvus ja lillakas varjund. Aroom on rikkalik ja kontsentreeritud, tooni annavad tumedad marjad, tuhane tamm ja mocha. Maitses tunda intensiivne ploom ja mooruspuu koos tumeda šokolaadiga ja tammiste tanniinidega. Vein on intensiivne, heas tasakaalus ja pika järelmaitsega.
TARBIMISSOOVITUS
Sobib hästi roogadega punasest lihast, grilli kõrvale ja küpsete juustudega.