Pilt on illustreeriv
Signal Hill Whisky
ISELOOMUSTUS
Signal Hill Whisky valmistamisel on kasutatud eriti puhast Newfoundland vett, maisi ja otra. Maisiviski destilleeritakse kaks korda läbi kahe kolonni, et saada kerge ja mahe karakter. Odraviski valmistamisel kasutatakse pot still meetodit, et saada kätte saiane, pähkline ja linnaseline maitse. Mitmekihiline maitse säilitamiseks jäetakse tegemata külmfiltratsioon, mis tagab täidlase ja mahedama lõppmaitse. Viski küpseb hiljem uutes valgest tammest vaatides, mis annavad juurde vanilje, karamelli ja iirise nüansse. Burbooni vaadid annavad juurde kuivatatud rosinate ja ploomide nüansse, Kanada viskivaat aga annab juurde teraviljade karakterit. Kanada muutlik ilm annab võimaluse viskil vaatides omandada maitseid aeglasemalt, tulemuseks magus ja mahe maitse.
AUHINNAD
Silver – American Whiskey – 2019
International Spirits Challenge