Pilt on illustreeriv
Sangrita Classico mahedalt vürtsikas tomatimahlakokteil(vegan)
ISELOOMUSTUS
Mehhikos tähendab termin “Sangrita” vürtsikat segu tomatimahlast ja erinevatest puuviljamahladest.
Heinrich Riemerschmid tutvus selle joogiga reisil Mehhikosse ja tõi tagasi ühe eriti maitsva retsepti. Jooki täiustati veelgi rohkem ja lõpuks 1965. aastal esitleti Sangritat esimese omalaadse joogina Saksamaal. Alates turule tulekust on Sangrita Saksamaal tõeliselt triumfeerinud ja on endiselt turuliider.
Sangrita võlgneb oma suure populaarsuse mitte ainult ainulaadsele maitsele, vaid ka unikaalsele sildikujundusele, mille kaelasildil on iseloomulik silmapaistev müts.
Sangita on vegan, alkoholivaba, ilma värvainete ja säilitusaineteta, et tagada maksimaalne mahlasisaldus ning pole lisatud rasvasi.
Koostis: tomatimahl (kontsentraat (90%)), apelsinimahla kontsentraat (4%), brändiäädikas, sool, sidrunimahla kontsentraat, vürtsid, aroom. Enne kasutamist loksutada ja hoida avatud pudelit jahedas.
Toitumisalane teave 100ML
Energia 125,2kJ/29,5 kcal
Süsivesikud 5,4 g
– millest suhkrud 5,4 g
Valgud 0,8 g
Sool 1,45 g
Tomatimahlast ja muudest puuviljamahlakontsentraatidest valmistatud mitme puuviljajook vürtsidega.
Hinnale lisandub pant 0,1 eur.
TARBIMISSOOVITUS
Pasta kaste:
2 kimp basiilikulehti
100 g peeneks riivitud värsket parmesani
200-300 ml ekstra neitsioliiviõli
2 cl Sangrita Classico
50 g röstitud seedermänni seemned
Sool ja pipar
Ettevalmistus:
Lisa basiilikulehed ja pane koos teiste koostisosadega suurde kaussi. Püreesta kõik koostisained saumikseriga peeneks. Seejärel maitsesta soola ja pipraga