Reposado, Mezcal Nucano, 100% Agave Espadin
ISELOOMUSTUS
Toode on valminud 100% agaavist Espadin, mis on pärit San Dionisio Ocotepec`ist, Oaxaca regioonist. Mezcal Nucano toodab ainult 100% kästitöö mezcal’e. Agaavid koristatakse põllult peale 8 aastat kasvamist. Sellele järgneb agaavide röstimine koonusekujulises maa-ahjus, mis kestab 4-6 päeva. Seejärel küpsetatud agaavid purustatakse suurte kivist ratastega, mida veavad hobused. Fermentatsioon toimub puidust vaatides 3-5 päeva jooksul ja sellele järgneb topelt destilleerimine vasest anumates. Mezcal küpseb valgest tammest vaatides 3 – 12 kuud. Aroomis on tunda küpset ananassi, greipi, apelsini ja laimi. Maitses on tunda jasmiini, vaniljet ja kaneeli.
AUHINNAD
San Francisco World Spirits Competition – Double Gold Medal 2019
San Francisco World Spirits Competition – Double Gold Medal 2018