Allahindlus!

Pineau des Charentes Blanc Jeaune, Chateau Montifaud

Allahindlus!Avallone – Hea maitse liidab!
26.40 
35.20 €/L
Hind on kuvatud Sulle juba -20% soodushinnaga
Kaal
75 kg
Tootegrupp
Päritolumaa
Viinamari
Alkoholisisaldus
Maht
Kogus kastis

Serveerimistemperatuur
Toidusoovitus
Hind on kuvatud Sulle juba -20% soodushinnaga

ISELOOMUSTUS

Pineau des Charentes Blanc on traditsiooniline Prantsuse aperitiiv, mis valmistatakse värske viinamarjamahla ja konjaki segamisel ning seejärel tammevaatides laagerdamisel. Château de Montifaud’ Pineau des Charentes Blanc valmistatakse Ugni Blanc ja Colombard viinamarjasortidest. Ugni Blanc annab joogile peenuse ja elegantsi koos kerge happesusega, samas kui Colombard lisab puuviljasust, tuues esile aprikoosi ja valge virsiku noote. Pineau des Charentes Blanc on sügava kuldse värvusega ning selle aroomis on tunda lillemee ja aprikoosi noote. Maitses avalduvad troopilised puuviljad ja õrnad vürtsid, mis loovad komplekse ja puuviljase profiili.

TARBIMISSOOVITUS

Sobib suurepäraselt dessertveiniks või aperitiiviks, mida tuleks serveerida jahutatult või jääga.

Tootekood: 3550141118173 Kategooriad: , ,

Chateau de Montifaud

Hea konjaki eelduseks on traditsiooniline retsept, kvaliteetne muld ja ideaalne kliima, kuid neist ainuüksi ei piisa. Selleks, et konjakist välja tuua parim, on vaja täielikku pühendumist ja kustutamatut kirge selle imelise joogi vastu.

Konjaki ajaloo üks silmapaistvamaid ja töökamaid mehi oli Montifaud konjakimaja rajaja Augustin-Pierre Vallet, kes oma esimese viinamarjapõllu istutas 1837. aastal. Täna, 182 aastat hiljem, valmib Chateau de Montifaud konjak ikka veel Vallet’ide käe all, kasutades põlvest põlve pärandatud teadmisi ja peensusteni lihvitud meetodeid.

Chateau de Montifaud istandused laiuvad 90 hektaril kahes Cognac’i maakonna väärtuslikemais piirkonnas: Grande ja Petite Champagne’s. Selle maa muudab eriti väärtuslikuks kõrge paekivi ja kriidi sisaldusega muld, mis lisab konjakile õrnust, elegantsi ja kergeid lillenoote.

Konjaki tõelise aroomi ja maitse avaldumiseks võiks seda serveerida toatemperatuuril ja konjakiklaasis. Kui on aga isu jahutavama joogi järele, siis võib klaasi lisada jääkuubiku või kaks.