Pilt on illustreeriv
Clos d Ora, Languedoc, Gerard Bertrand, 2013
ISELOOMUSTUS
Clos d’Ora viinamarju kasvatatakse biodünaamilistel meetoditel ning töö tegemiseks kasutatakse vaid hobuse veojõudu. Viinamarjad on käsitsi korjatud ja iga viinamarjasort on eraldi leotatud. Vein laagerdub 12 kuud Prantsuse tammevaadis. Veinid segatakse kokku pärast kevadist pööripäeva. Clos d’Ora sündis vaimse teekonna tulemusel ja vastupandamatul soovil toota erakordne vein salapärases ja rikkumata kohas. Veini sõnum peitub rahus, armastuses ja harmoonias. Veinil on rubiinpunane värvus ja aroom on sügav, muljetavaldav ja sügisene. Maitse võimas ja siidiselt pehme.
TARBIMISSOOVITUS
Sobib iseseisvalt nautimiseks või koos liharoogadega.
AUHINNAD
Robert Parker’s Wine Advocate – 92 Points