Chateau de Montifaud, Millesime 2002

224.82 
321.17 €/L
Weight
70 kg
Tootegrupp
Päritolumaa
Alkoholisisaldus
Maht
Serveerimistemperatuur
Kogus kastis

ISELOOMUSTUS

Millesime 2002 on destilleeritud Laurent Vallet poolt, kes degusteeris kõiki 2002. aasta eaux-de-vie´sid, et määrata kindlaks nende profiil ja küpsemispotensiaal. Peale degusteerimist valis ta välja 4 “roux” vaati, mis oleks sobilikud erilise konjaki väärindamiseks. Vaatide puit oli pärit Limousin´i maakonna parimatest tammikutest. Hiljem küpses konjak vanades tammevaatides. Vaate hoiti 20 aastat Vallet perekonna “Millesime” keldris. Seda keldrit iseloomustab kõrge õhuniiskus ja stabiilne temperatuur isegi suviste kuumalainete ajal.

Konjakil on kuldkollane värvus. Aroomis on tunda nahk, nelk ja vihjed lagritsast. Maitse on heas tasakaalus, suurepärase struktuuriga ja pika järelmaitsega.

Toodeti ainult 480 pudelit.

TARBIMISSOOVITUS

Serveerida puhtalt 20°C juures.

SKU: 3550143000940 Categories: , ,

Chateau de Montifaud

Hea konjaki eelduseks on traditsiooniline retsept, kvaliteetne muld ja ideaalne kliima, kuid neist ainuüksi ei piisa. Selleks, et konjakist välja tuua parim, on vaja täielikku pühendumist ja kustutamatut kirge selle imelise joogi vastu.

Konjaki ajaloo üks silmapaistvamaid ja töökamaid mehi oli Montifaud konjakimaja rajaja Augustin-Pierre Vallet, kes oma esimese viinamarjapõllu istutas 1837. aastal. Täna, 182 aastat hiljem, valmib Chateau de Montifaud konjak ikka veel Vallet’ide käe all, kasutades põlvest põlve pärandatud teadmisi ja peensusteni lihvitud meetodeid.

Chateau de Montifaud istandused laiuvad 90 hektaril kahes Cognac’i maakonna väärtuslikemais piirkonnas: Grande ja Petite Champagne’s. Selle maa muudab eriti väärtuslikuks kõrge paekivi ja kriidi sisaldusega muld, mis lisab konjakile õrnust, elegantsi ja kergeid lillenoote.

Konjaki tõelise aroomi ja maitse avaldumiseks võiks seda serveerida toatemperatuuril ja konjakiklaasis. Kui on aga isu jahutavama joogi järele, siis võib klaasi lisada jääkuubiku või kaks.