Sale!

Brut, Ballerine, Cremant de Limoux Rose, Gerard Bertrand

Sale!Avallone – Hea maitse liidab!
30.24 
40.32 €/L
Weight
75 kg
Tootegrupp
Päritolumaa
Piirkond
Värvus
Maitse
Stiil
Alkoholisisaldus
Maht
Kogus kastis

Serveerimistemperatuur
Toidusoovitus

ISELOOMUSTUS

Ballerine on austusavaldus elegantsile ja graatsiale. See peegeldab Limoux’i terroiri kontraste, selle kõrgust ja Vahemere mõjutuste kombinatsiooni Pürenee mägede lähedusega. Peen roosa värvus on inspireeritud päikeseloojangust Pariisi ooperi katusel. Mull on õrn ja püsiv. Rikkalik ja kompleksne aroom paljastab küpsed punased marjad koos valgete lilledega. Vahuvein on elegantne, maitses punased marjad, lõppmaitse rikkalik, pehme ja kreemiste nootidega.

TARBIMISSOOVITUS

Sobib hästi koos eelroogade ja mereandidega.

Gerard Bertrand – Lõuna-Prantsusmaa parimad veinid

Languedoc-Roussillon on tuntud oma koobaste, maaliliste roomaaegsete ehitiste, Püreneede ja loomulikult ka suurepärase veini poolest. Kui oled veinisõber, kes naudib kvaliteeti, kuid kergekäeliselt rahakoti raudu ei paota, siis Languedoc on midagi Sulle.

Languedoci veinidel on selgesti eristatav iseloom – nad on metsikud, etteaimamatud, küpsed, rikkalikud ja kõige paeluvama aroomiga Prantsuse veinid. Aroomis on tihtipeale tunda piirkonnale omaseid ürte ja tsitruseliste õite nüansse. Enamik selle piirkonna veinidest on täidlased või isegi väga täidlased, kõrge alkohoolsuse ja vähese happesusega punased veinid. Oskuslikult valmistatult on need veinid sensuaalsed, imemaitsvad ja paljude lemmikud.

Moodsaima ja tuntuima Languedoci veinimaja omanik on Gerard Bertrand. Temanimeline veinimaja on nüüdseks tunnustatuim Lõuna-Prantsusmaa veinitootja ning nimetati 2012. aasta parimaks punase veini valmistajaks. Ta kasvas üles Languedoc’i veiniaedades ja on viimased 20 aastat pühendanud veini tootmisele. Erinevatel valdustel valminud veinid on omanäolised ning mis peamine, nad on kõik eeskujuks teistele Lõuna-Prantsusmaa veinidele. Et Languedoc’i veinide tõeline olemus säraks, on viinamarjad alati korjatud käsitsi, saagikus hoitud madalal ning vein valmistatud seal, kus viinamarjad on kasvanud.

2002. aastal läks Cigalus Estate üle biodünaamilisele põllumajandusele. Selline põllumajanduslik tehnika aitab luua tasakaalu veini ja keskkonna vahel. Biodünaamiline põllumajandus on Gérard Bertrandi ettevõtte strateegiline prioriteet ja kõik mõisad on muudetud viljelema biodünaamiliste reeglite järgi. Tänapäeval on biodünaamiliseks muudetud 920 hektarit maad. Õige bioloogilise mitmekesisuse saavutamiseks ja kaitsmiseks on palju investeeritud personali koolitamisse, õige varustuse ostmisse, et toota parimaid biodünaamilisi veine.