Pilt on illustreeriv
Barcatato, Nizza, Guasti Clemente, DOCG, 2017
ISELOOMUSTUS
Viinamarjad on korjatud Guasti Clemente vanimast viinamarjaistandusest. Veini valmistamiseks valitakse käsitsi välja ideaalsed küpsed viinamarjakobarad. Viinamarjad pressitakse aeglaselt ja ettevaatliklt. Vein pannakse laagerduma väikestesse 225 liitristesse vaatidesse kaheteistkümneks kuuks. Seejärel läheb vein kaheteistkümneks kuuks pudelisse puhkama.
Aroom on hästi komplektne ja intensiivne, milles tunneme violetseid punaseid lilli, mustikat ja murakat. Samuti võime leida musta pipart, vaniljet ja šokolaadi.
Vein on täidlane, kuiv ja pehmete ümarate tanniinidega. Vein on jõulise struktuuriga ja intensiivse järelmaitsega. Veinil on paranemis potensiaal kümme aastat.
Sobib suurepäraselt keerukate ja parimate gurmeeroogadega.
TARBIMISSOOVITUS
Vein sobib suurepäraselt keerukate ja parimate gurmeeroogadega.