“THE BARTENDER BRAND AWARDS 2022”

LIXIR ON #1 TOONIK “THE BARTENDER BRAND AWARDS 2022”

Lixiri toonikud said top 5 seas kolm kohta.

Lisaks saavutas väärikaid auhindu Whitley Neill Handcrafted Gin: Original Gin, Raspberry Gin, Blood Orange Gin ja Rhubarb & Ginger Gin.

„ Bartenders’ Brand Awards“ toimub juba viiendat aastat.

“Kui Baarmenid Jordan Palmer ja Matt Mahatme tõid 2018. aastal Lixiri toonikud turule, siis lubasid nad senise toonikute kategooria paremusjärjestikkuse pahupidi lüüa – 2022. aastal see juhtus.

Ühes kõige konkurentsitihedamas kategoorias BBA-de lõikes saavutas Lixir kolm parimat kohta viiest. Lixir Elderflower & Lemon toonik saavutas esikoha, edestades tuntud kaubamärke nagu Double Dutch, Fentimans, Schweppes ja Franklin.

Lixir

Kohtunikud tõid välja Lixir Elderflower & Lemon tooniku tasakaalu ja maitse selgust, lisades, et toonik “töötaks hästi paljude erinevate kangete alkoholidega.”

Lixir Blood Orange & Cinnamon tooniku puhul toodi välja aromaatsete “jõululike” nootide pärast, samas kui Lixir, Classic Indian toonikut kirjeldati kui “kerget, värsket ja kiniinile meeldivat”.

TUTVU TOOTEGA SIIN!

TUTVU TOOTEGA SIIN!

Whitley Neill Handcrafted Gin

Original gin saavutas maitse kategoorias hõbemedali ja disaini eest kuldmedali.

Maitseomadustelt on Whitley Neill Gin pehmema loomusega kui traditsioonilised džinnid. Tunda on rikkalikku kooslust kadakamarjadest, tsitruseviljast ja eksootilistest vürtsidest. Järelmaitse on pikk ja mitmekülgne, tunda on maitsetaimi, kakaod ja suhkruseid sidruneid. Aroomis on tunda floraalsust, tsitrust ja pipart.

Rhubarb & Ginger Gin saavutas maitse kategoorias pronksmedali ja disaini eest pronksmedali.

Johnny Neill’i rabarberi ja ingveri džinn elustab nostalgilised mälestused, lisades neile ingveriga veidi vürtsi.
Maitseomadustelt pehme Inglise džinn on ingveri sooja vürtsikuse ja rabarberi magususega ideaalne kooslus.

Blood Orange Gin saavutas hõbemedali.

Džinn valmib hoolikalt valitud üheksast erinevast koostisosast: kadakamarjad, koriandriseemned, Hiina kaneelipuu koor, Orrise juur, angeelika juur, lagritsa-magusjuur, magus apelsin, sidrun ja Sitsiilia apelsinid.

Raspberry Gin saavutas pronksmedali.

Džinni aluseks olevad kadaka, korianderi ja kerge lagritsa maitse saavad mõnusalt hapuka ja värske lisa nüanssi Šoti päritolu vaarikatelt, luues imeliselt tasakaalustatud džinni, milles lisaks klassikalisele džinni maitsele selgelt ka tunda marjasust ja pika järelmaitse andev tsitruseline vaarikas.