Vodka- Imperial collection

Tõeline klassika on ajatu.

Selles ühenduvad meistrite pädevus ja efektiivne luksuslikkus.

Imperial Collection brändi loojatena oleme ühendanud ajaloolise viina tootmise traditsiooni, ehtekunsti ja kaasaegse tehnoloogia.

Need Karl Faberge’i teostest inspireeritud unikaalsed munakujulised karahvinid on Imperial Collectioni kaubamärgi meistriteosed.

Karahvinid on valmistatud metallisulamist, mis on kaetud erinevat värvi emailiga ning kaunistatud kullatud detailide ja värviliste kristallidega.

Karahvini tipus on elegantne kuldkotkas, mille kujundas üks tuntumaid Firenze meistreid, kes on töötanud Vatikanis üle kolmekümne aasta.

Kõik kaunistuselemendid on kaetud 24-karaadise kullaga.

Karahvinid ja napsiklaasid on valmistatud elegantselt kullatud Veneetsia klaasist.

Karahvinid ja neli napsiklaasi on toodetud 12. sajandil asutatud Itaalia vabrikus, kus kuulsa Veneetsia klaasi valmistamise saladusi on põlvest põlve edasi antud. Karahvin on kaunistatud puhta kullaga ja selle peal on Swarovski kristalliga kullatud kork. Kõik napsiklaasid on käsitsi kullatud.

Imperial Collectioni viinakarahvinile pole võrdväärset. Alkoholi valmistamiseks kasutame parimat Venemaa nisu, millel on kõrge tärklisesisaldus ja ainulaadne maitseprofiil. Pideva destillatsiooni käigus on ühendatud klassikalised vene traditsioonid ja kõige kaasaegsem keskkonnasõbralik tehnoloogia.
Meie viin valmib tuntud Peterburis asuvas Ladoga vabriku spetsialiseeritud osas. Ladoga järve vesi on kuulus oma pehmuse ja maitse poolest. Viin läbib peale valmimist mitmekordse rafineerimisprotsessi – esmalt lastakse see viis korda läbi aktiivse kasesöe, seejärel läbi vulkaanilise kvartsliiva, mis annab Imperial Collectioni viinale tõelise teemantläike ja ainulaadse sametise maitse. Viimases etapis toimub täiendav filtreerimine läbi unikaalse sorbendi, mis on toodetud eelajaloolistest vetest pärit üherakulisest vetikast. See on looduse looming, mille unikaalsed omadused peituvad selle mikrostruktuuris, mis annab filtraadile suurepärased omadused.
Faberge’i traditsioonide põhjal oleme loonud toote, mille vorm vastab täielikult sisule, ja iga tilga puhul võime teile garanteerida, nagu ütles see võrratu juveliir keisrile: „TEIE KÕRGEAUSUS VÕIB RAHUL OLLA.”

Imperial Collectioni kõige ainulaadsemad viinakarahvinid on kaetud enam kui 7000 käsitsi paigaldatud Bohemia kristalliga. Seda tõelistele asjatundjatele mõeldud ülieksklusiivset toodet luuakse väga piiratud koguses ainult 30 tükki aastas ja seda peetakse maailma kalleimaks viinaks. See on Imperial Collectioni brändi meistriteos, mida saab osta ainult valitud jaemüüjatelt

Kinkekomplekt sisaldab 70/75 cl karahvini nelja napsiklaasiga, Faberge’i lihavõttemunade stiilis ümbrist ja punasest sametist või puidust kinkekarpi (ainult kristallidega munadele).

Faberge’i tipptasemel tootevalik

(piiratud partii)

Faberge’i kaunistustega tootevalik

Faberge’i tootevalik – põhivärvid

Prod-Expo Moscow – 2004, 2005, 2006
Kuldmedal ja Grand Prix

San Francisco World Spirits Competition
2005 – Kuldmedal 2008 – Kuldmedal

International Wine & Spirits Competition (IWSC)
2005 – Kuldmedal

Monde Selection
2008 – Kuldmedal

Beverly Hills International Spirits Awards
2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 – Kaks kuldmedalit