Whitley Neill – kvaliteetsed džinnid

“Minu esimene kogemus džinniga oli väga noorena, kui uurisin vanaema majas vanu pudeleid. Need pudelid tundusid mulle salapärased ning mulle sai selgeks, et pean tulevikus joogikultuuriga tegelema. Soovisin jätkata sellega, millega minu perekond alustas juba 1762 aastal. Minu vanaemast sai minu peamine nõuandja, kes õpetas mulle, kuidas saavutada ideaalne kooslus aroomidest ja maitsetest, et luua ideaalne džinn.
Tundsin ennast alkeemikuna, kes loob midagi müstilist. Olin kannustatud ideest luua džinn, mis kannaks edasi meie perekonna iidset kirge, aga sidudes see millegi eksootilise, enigmaatilise ja müstilisega.”

Whitley Neill on UK-s enimmüüdav premium klassi džinn. Nende valikusse kuuluvad ka väga põnevad ja naturaalsete maitsetega džinnid, millest on hea valmistada erinevaid kokteile.

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, BLACK CHERRY GIN

Läbi kaheksa põlvkonna on Whitley Neill’i perekonna suureks kireks olnud uute kohtade ja maitsete avastamine.

Džinni valmistamisel on saadud inspiratsiooni Lõuna Aafrika kirsiaedadest.

Džinnis maitses tulevad esile tumedad kirsid. Puuviljade noodid täiustavad maitsepaletti. Lõppmaitses võime tunda hapukat nooti. Kirsside aroomile järgneb kerge mandlite lõhn, koos šokolaadi nootidega.

KOKTEIL

50 ml Whitley Neill Black Cherry Gin
200 ml Lixir, Classic Indian, Tonic Water
Kirsid

Kaunistuseks poolita kirsid

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, APPLE AND RED BERRIES GIN

Läbi kaheksa põlvkonna on Whitley Neill’i perekonna suureks kireks olnud uute kohtade ja maitsete avastamine.

Whitley Neill Apple & Red Berries džinn on delikaatselt puuviljane. Lõhnas on tunda rohelist õuna, vaarikat, musta kirssi ja maasikat. Maitselt on pehme ja puuviljane.

Kokteil

50ml Whitley Neill Apple and Red Berries Gin
200 ml Lixir, Classic Indian, Tonic WaterStrawberries

Kaunistuseks maasikad

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, WATERMELON & KIWI GIN

Whitley Neill on siia džinni seganud kokku hämmastava segu troopilistest maitsetest, kokku saavad küps arbuus ja värskendav laim. Johnny Neill sai selle džinni valmistamisel inspiratsiooni oma nooruspõlves tehtud reisidest troopilisele Mauritiuse saarele. Igapäevased hommikusöögid sisaldasid seal mahlaseid arbuuse ja kiivisid.

Džinn valmib hoolikalt valitud kümnest erinevast koostisosast: kadakamarjad, koriandriseemned, Hiina kaneelipuu, orrise juur, kikkaputk, lagritsajuur, magus apelsin, sidrunikoor, arbuus ja kiivi.

Kokteilid

50 ml Whitley Neill Handcrafted Gin Watermelon & Kiwi Gin
200 ml LIXIR Classic Indian Tonic Water

Kaunistuseks piparmünt

50 ml Whitley Neill Handcrafted Gin Watermelon & Kiwi Gin

200 ml Rose Lemonade Johnny Blooms

Kokteili pigistada greibi sektor
Kaunistuseks greibi viil

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, STRAWBERRY & BLACK PEPPER GIN

Whitley Neill on siia džinni seganud kokku magusad ja mahlased maasikad, mida tasakaalustab purustatud must pipar. Kui teiste džinnide valmistamisel said nad inspiratsiooni esivanemate põnevatest reisidest üle maailma, siis selle džinni mõjutused said alguse väikse Johnny lapsepõlvest, kui nad oma koduaias kasvatasid mahlaseid ja magusaid maasikaid. Peagi avastasid nad, et väike kogus musta pipart koos maasikatega annab hoopis teise dimensiooni.

Džinn valmib hoolikalt valitud viiest erinevast koostisosast: kadakamarjad, maasikad, Hiina kaneelipuu, must terapipar ja koriander.

Kokteilid

50 ml Whitley Neill Handcrafted Gin, Strawberry & Black Pepper Gin

200 ml LIXIR Light Tonic Water

Kaunistuseks maasika lõigud ja basiilik

50 ml Whitley Neill Handcrafted Strawberry & Black Pepper Gin

200 ml LIXIR Pink Grapefruit Tonic Water

Kaunistuseks greibi viil

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, ORIGINAL GIN

Original Gin on loodud Johnny Neilli poolt, kelle perekonnas on reisimine ja džinnide valmistamine olnud juba põlvkondi au sees. Selles džinnis saavad kokku Aafrikast pärit vürtsid ja taimed. Kõike seda on tehtud selleks, et avaldada austust Aafrika lummavale loodusele.

Maitseomadustelt on Whitley Neill Gin pehmema loomusega kui traditsioonilised džinnid. Tunda on rikkalikku kooslust kadakamarjadest, tsitruseviljast ja eksootilistest vürtsidest. Järelmaitse on pikk ja mitmekülgne, tunda on maitsetaimi, kakaod ja suhkruseid sidruneid. Aroomis on tunda floraalsust, tsitrust ja pipart.

Auhinnad:

London Spirits Competition Gold Winner 2022

San Francisco World Spirits Competition Double Gold Winner 2022

San Francisco World Spirits Competition Gold Winner 2019

International Spirits Challenge Gold Winner 2019

International Spirits Challenge Silver Winner 2018

Kokteilid

50 ml Whitley Neill Handcrafted Gin Original Gin

200 ml LIXIR Classic Indian Tonic Water

Kokteili pigistada greibi sektor

Kaunistuseks piparmündi oks

Lisaks klaasi ääred piparmündiga kokku teha

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, GOOSEBERRY GIN

Whitley Neill Gooseberry Gin oli esimene omalaadne džinn nende tootevalikus, mõeldud ajutiselt kättesaadava hooajalise tootena. Toodet saatis kodumaal, UK-s, sedavõrd suur populaarsus, et tikridžinn otsustati jätta oma valikusse püsivalt.

Tikridžinn on meenutus Johnny Neill-i jaoks tähtsast ajast: olles kolinud noorena koos oma perega Devoni maakonda oli Johnny jaoks koos oma emaga kohalike tikrite korjamine üks meelistegevusi, millest koos emaga tehti inglaste seas populaarset Gooseberry Fool desserti.

Maitse on mahe ja värskendav, selles on tunda lisaks ka õrnalt pirni maitset. Kõik Whitley Neilli džinnid tuginevad klassikalise kuiva džinni retseptile, kuhu lisatakse erinevaid südamelähedaseks saanud aiasaadusi, et luua omanäolisem lõpptulemus.

Auhinnad:

San Francisco World Spirits Competition Gold Winner 2021

World Gin Awards Silver Winner 2021

San Francisco World Spirits Competition Bronze Winner 2020

Kokteilid

50 ml Whitley Neill Handcrafted Gin Gooseberry Gin

200 ml LIXIR Light Tonic Water

Pigistada laimi sektor

Kaunistuseks laimi viil

50 ml Whitley Neill Handcrafted Gin Gooseberry Gin

200 ml LIXIR Classic Indian Tonic Water

Pigistada laimi sektor

Kaunistuseks laimi viil

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, RASPBERRY GIN

Kui enamus Johnny Neill-i inspiratsioonist oma džinni retseptide loomisel tuleb tema perekonna reisidest maailma eriotstesse, siis vaarikadžinni inspiratsioon pärineb hoopis tema lapsepõlvest, meenutades tema esimesi külaskäike enda vanavanemate farmi, kes teda oma aiamaa saadustega kostitasid. See andiski idee lisada oma kuulsasse Whitley perekonna džinni värsket ning kergelt hapukat maitset andvaid vaarikaid.

Džinni aluseks olevad kadaka, korianderi ja kerge lagritsa maitse saavad mõnusalt hapuka ja värske lisa nüanssi Šoti päritolu vaarikatelt, luues imeliselt tasakaalustatud džinni, milles lisaks klassikalisele džinni maitsele selgelt ka tunda marjasust ja pika järelmaitse andev tsitruseline vaarikas.

Auhinnad:

London Spirits Competition Silver Winner 2022

World Spirits Award Silver Winner 2022

San Francisco World Spirits Competition Silver Winner 2021

IWSC (International Wine & Spirits Competition) Silver Winner 2020

Kokteilid

50 ml Whitley Neill Handcrafted Gin Raspberry Gin

200 ml Lixir Ginger Ale Tonic Water

Pigistada apelsini sektor

Kaunistuseks apelsini viil

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, BLOOD ORANGE GIN

Whitley Neill’i sugupuu kõigi 8 põlvkonna ühine joon on olnud kirg uute ja põnevate asjade vastu. Kui Frederick Neill veetis koos oma naisega mesinädalaid Sitsiilia saarel, siis armusid nad sealsetesse veriapelsinidesse. Selle reisi ainetel sündis see erakordse kvaliteediga džinn, mis pakatab Sitsiilia veriapelsinide mahedast, kuid kargest maitsest. Džinni aroom on särav ja tooni annab särtsakas tsitrus. Maitses on tunda Sitsiilia veriapelsine, mis annavad džinnile päikselise Vahemere hõngu.

Džinn valmib hoolikalt valitud üheksast erinevast koostisosast: kadakamarjad, koriandriseemned, Hiina kaneelipuu koor, Orrise juur, angeelika juur, lagritsa-magusjuur, magus apelsin, sidrun ja Sitsiilia apelsinid.

Auhinnad:

The Gin Masters Gold Winner 2021

London Spirits Competition Silver Winner 2022

San Francisco World Spirits Competition Silver Winner 2022

San Francisco World Spirits Competition Silver Winner 2021

50ml Whitley Neill Handcrafted Blood Orange Gin

25ml Fiorente Leedripuu liköör

15ml laimimahl

200 ml Lixir Ginger Ale Tonic Water

Kaunistuseks apelsiniviil

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, RHUBARB & GINGER GIN

Kui Johnny Neill ammutas tavaliselt inspiratsiooni enda perekonna reisidest kaugetesse maadesse, siis Rhubarb & Ginger Gin’i inspiratsioon saabus palju lähemalt – tema enda koduaiast Inglismaalt. Peale sõda kultiveeris Neill’i pere Inglismaal Daresbury’s rikkalikku aiamaa, milles kohtusid lummavad aroomid, tohutu liigirikkus ja värvilisus. Aiamaalt ammutas ideid kogu pere – nii toidulauale, kui ka eksperimentaalsete džinnide loomisele. Johnny Neill’i rabarberi ja ingveri džinn elustab nostalgilised mälestused, lisades neile ingveriga veidi vürtsi.
Maitseomadustelt pehme Inglise džinn on ingveri sooja vürtsikuse ja rabarberi magususega ideaalne kooslus.

Auhinnad:

The Gin Masters Gold Winner 2021

IWSC (International Wine & Spirits Competition) Silver Winner 2020

San Francisco World Spirits Competition Bronze Winner 2019

Kokteilid

50 ml Whitley Neill Handcrafted Rhubarb & Ginger Gin

200 ml LIXIR Pink Grapefruit Tonic Water

Pigistada sektor apelsini

Kaunistuseks apelsini koor

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, ALOE & CUCUMBER GIN

Aloe & Cucumber Gin on luksuslik käsitsivalmistatud džinn, millele lisab erilisust Aafrikast pärit taimede kooslus. Roheline ja maalähedane kurk sobib hästi kokku Aafrika aaloe elava ja värske loomusega. See kompleksne, aromaatne ja hästi balanseeritud džinn sobib hästi jääga ning kvaliteetse toonikuga. Džinni valmistamisel on kasutatud: kadakamarju, korianderit, lagritsat, apelsini, sidrunit, Karoo aaloet, kurgi ekstrakti, kikkaputke, Orris’e juurt ja Hiina kaneelipuud.

Auhinnad:

San Francisco World Spirits Competition Double Gold Winner 2020

San Francisco World Spirits Competition Silver Winner 2019

Kokteilid

50 ml Whitley Neill Handcrafted Gin, Aloe & Cucumber Gin

200 ml LIXIR Classic Indian Tonic Water

Pigistada sektor laimi

Klaasi ääred laimiga kokku

Kaunistuseks rosmariin

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, BLACKBERRY GIN

Whitley Neill sai selle džinni valmistamisel inspiratsiooni Inglismaa maapiirkonnas olevatest hekkides, kus kasvab rikkalik puude ja põõsaste kooslus. Aroomis ja maitses on tunda sügisesi küpseid põldmarju, mida saadavad kadakased, magusad tsitruselised ja musta pipra noodid.

Džinn valmib hoolikalt valitud üheksast erinevast koostisosast: kadakamarjad, koriandriseemned, Hiina kaneelipuu koor, Orrise juur, angeelika juur, lagritsa-magusjuur, magus apelsin, sidrun ja põldmari.

Auhinnad:

San Francisco World Spirits Competition Silver Winner 2021

San Francisco World Spirits Competition Silver Winner 2020

IWSC (International Wine & Spirits Competition) Silver Winner 2019

Kokteilid

50ml Whitley Neill Handcrafted Gin, Blackberry Gin

10ml Sidrunimahl

50ml Õunamahl

200 ml Soda Tonic Water Lixir

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, LEMONGRASS & GINGER GIN

Lemongrass & Ginger Gin on kooslus sidrunheinast ja soojendavast ingverist, mida komplimenteerivad eksootilised vürtsid ja maitsetaimed. Whitley Neilli džinn on äratuntav kooslus aromaatsusest ja tsitruselistest maitsetest. Džinnil on kvaliteet, mis tuleneb Neillide pikast perekonnatraditsioonist.

Lemongrass & Ginger’i maitsete rikkus pärineb Aasiast pärit tsitruselistest koos sidrunheinaga. Maitsepaletil võib veel tunda koriandrit, Orris’e juurt, Hiina kaneelipuud, apelsini, lagritsat, harilikku pikkaputke ja ingverit.

Auhinnad:

San Francisco World Spirits Competition Silver Winner 2020

IWSC (International Wine & Spirits Competition) Silver Winner 2020

Kokteilid

50 ml Whitley Neill Handcrafted Gin Lemongrass & Ginger Gin

200 ml Lixir Rhubarb & Ginger Tonic Water

Pigistada sidruni viil

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, PINK GRAPEFRUIT GIN

Whitley Neill on selle džinni valmistamisel inspiratsiooni saanud Hispaania tsitrusviljadest. Maitses annavad tooni magusad noodid, mida saadab särtsakas sidrun ja mis tasakaalustab greibist maitset.

Džinn valmib hoolikalt valitud kolmeteistkümnest erinevast koostisosast: kadakamarjad, koriandriseemned, Hiina kaneelipuu koor, Orrise juur, angeelika juur, lagritsa-magusjuur, magus apelsin, sidrunikoor, greip, laimililled, meliss, nelk ja kummel.

Auhinnad:
San Francisco World Spirits Competition Bronze Winner 2019

Kokteilid

50 ml Whitley Neill Pink Grapefruit Gin

200 ml LIXIR Light Tonic Water

25 ml Sidrunimahl

25 ml Suhkrusiirup

Pigistada sektor greipi

WHITLEY NEILL HANDCRAFTED GIN, MANGO & LIME GIN

Johnny Neill sai selle džinni valmistamisel inspiratsiooni oma vanaema räägitud lugudest Sri Lankast. Suure mehena läks ta ise seda suurepärast saart avastama ja selle tulemusena valmis mõnusalt eksootiline džinn. Maitse ja aroom on segu troopilisest küpsest mangost ja värskest laimist.

Džinn valmib hoolikalt valitud kümnest erinevast koostisosast: kadakamarjad, koriandriseemned, Hiina kaneelipuu koor, Orrise juur, angeelika juur, lagritsa-magusjuur, magus apelsin, sidrunikoor, mango ja laim.

Kokteilid

60 ml Whitley Neill Mango & Lime Gin

10 ml Laimimahl

45 ml Apelsinimahl

45 ml Jõhvikamahl

Pigista sektor laimi

Kaunistuseks laimiviil

TUTVU TOODETEGA SIIN!