XUXU

Very, Very Strawberry

Tere tulemast paradiisi, kus maasikad ja kristallselge viin moodustavad magusa koosluse.
Tulge ja avastage XUXU maailma kõigi oma meeltega!

XUXU on imeliselt puuviljane

Värskelt purustatud maasikad on imeliselt segatud kristallselge viina ja sortsu laimimahlaga.

XUXU on vastupandamatu nauding!
Nautige erinevust. Nautige marjaparadiisi!

Marjaselt hea
Garanteerime, et tänu ülikõrgele puuviljade sisaldusele on XUXU kõigi aegade parim puuviljamaitse elamus. Ülimalt maitsev, maasikatest pakatav ja garanteeritud värskus segatuna pudelikorgil märgitud aja jooksul – see on marjaparadiis!

Marjaselt hea! Veelgi enam, see on suurepärane! Jääkülm XUXU on ideaalne naps, põnev puuviljakiusatus, mis annab teile uusi ideid magustoitude valmistamiseks ja paneb teid uusi kogemusi otsima.

Soovite ehk kokteili?

XUXU Cream

XUXU Cream – uus maasikaunelm, mis on kreemjas ja puuviljane nauding.

Ideaalne erinevateks meeldivateks sündmusteks.

Kreemjas, roosa ja väga, väga maasikane!

Pärastlõunal kohvi ja koogiga, õhtul magustoiduks, jäätise lisandiks või kokteilide või koogikeste – XUXU Cream on kreemjas ja puuviljane nauding. Kreemjas, roosa ja väga, väga maasikaline!
XUXU maasikaeksperdid on taaskord endast kõik andud, et tuua teieni need populaarsed punased marjad koorega – seda kõike roosades toonides! Erinevalt teistest likööridest, mis sageli põhinevad eranditult maitselisanditel, on XUXU Cream ilmselt kõige maasikasem kooreliköör.

XUXU retseptid
XUXU-d saate nautida mitmetes maitsvates variatsioonides. Mitte ainult joogina, vaid ka magustoidu koostisosana pärast täiuslikku einet. Tõelised fännid hindavad maasikaid igas variatsioonis.

TUTVU TOODETEGA SIIN!