Crystal Head Vodka – Legendist tõelisuseks

Crystal Head Vodka, Pride Edition

Crystal Head Vodka on valmistatud kõrgkvaliteetsest Kanada maisist, mis on tuntud oma magusa maitse poolest. Crystal Head Vodka on naturaalselt gluteenivaba ning valmistatud Newfoundlandi (Põhja-Kanada) põhjaveest, mis on üks puhtamaid maailmas. Viin on filtreeritud neli korda, kasutades aktiivsöe meetodi ning Herkimer’i teemanteid. Viin on lisaainetevaba, ei sisalda glütserooli, sidruniõli ega suhkruid. Pudeli disain on inspireeritud 13. kristalse pealuu legendist ja arktilistest virmalistest.

Toode saadaval väga limiteeritud koguses

Crystal Head Vodka John Alexander Artist Series

Viin on filtreeritud seitse korda, kasutades aktiivsöe meetodi ning Herkimer’i teemanteid. Viin on lisaainetevaba, ei sisalda glütserooli, sidruniõli ega suhkruid.

Crystal Head ONYX

Loovuse ja innovaatilise mõtlemise poolest tuntud Crystal Head Vodka jätkab üllatamist. Crystal Head ONYX on valmistatud sinisest agaavist, mis on pärit ühest Mehhiko farmist ning Newfoundlandi (Põhja-Kanada) põhjaveest, mis on üks puhtamaid maailmas. Toode on valmistatud ainult kõrgeima kvaliteediga koostisosadest ja on lisaainetevaba. Viina aroomis on tunda värsket agaavi. Maitse on ülimalt mahe, tooni annab kerge agaavi magusus.

Auhinnad:

Crystal Head Vodka, Kinkekomplekt klaasidega

Viin on filtreeritud seitse korda, kasutades aktiivsöe meetodi ning Herkimer’i teemanteid. Viin on lisaainetevaba, ei sisalda glütserooli, sidruniõli ega suhkruid. Pudeli disain on inspireeritud 13. kristalse pealuu legendist ja arktilistest virmalistest.

TUTVU TOODETEGA SIIN!