SEGAKAST NR18: Suvised grilliveinid
ISELOOMUSTUS
Kast sisaldab:
1 x Tempranillo, La Constancia, Valdepenas, Don Aurelio, 75cl
Veinil on sügav punane värvus, mida saadab violetne helk. Aroom on rikkalik, tooni annavad tumedad marjad, kirsid ja maasikakaramell. Maitse on mahe, puuviljane, magusate tanniinidega ja kreemise lõppmaitsega.
1 x Mucchietto, Primitivo, Puglia, Famiglia Pasqua, 75cl
Mucchietto on kauni punase värvusega vein, mille aroomis on tunda värskeid punaseid marju ja vihjeid magusast vürtsikusest. Maitses annavad tooni mahlased ploomid, tumedad marjad, kaneel, vanilje ja tume šokolaad. Veinil on sametised tanniinid, mida saadab rikkalik puuviljane järelmaitse.
1 x Lapasso, Villa Borghetti, Puglia, Pasqua, 75cl
Lapasso viinamarjad on pärit Apulia regioonist Lõuna-Itaalias. Koheselt peale marjade korjamist toimub pressimine kontrollitud temperatuuri juures. Fermentatsioon toimus 12-14 päeva jooksul ja 50% veinist laagerdus vaadis 30-40 päeva jooksul. Veinil on sügav rubiinpunane värvus, intensiivses aroomis on tunda kirsse ja ploome. Maitse on soe, rikkalik ja harmooniline.
1 x Stilrose, Santa Margherita, Itaalia
Vein on delikaatse roosaka värvusega. Aroomis on tunda punaseid lilli, viiteid litžile ja ingverile. Maitse on elegantne ja komplektne.
1 x Zinfandel, Estate, Central Valley, Hampton, 75cl
Klassikaline Kalifornia rubiinpunane Zinfandel, mille aroomis tunda vürtsid ja must sõstar. Maitse on keskmise täidlusega, mahlane, tunda musta pipart ja pikka järelmaitset.
1 x Pinot Noir, Languedoc, Coq du Matin, 75cl
Pinot Noir viinamarjad on pärit Lõuna-Prantsusmaa jahedama kliimaga Pürenee jalamilt, mõjutatuna nii Vahemere kui ka Atlandi ookeani tuultest. Fermentatsioon toimus 2 nädala jooksul, mille jooksul veinimeister pigistas viinamarjadest välja maksimaalse värvuse ja maitse. 10 % veinist laagerdus tammest vaatides. Coq du Matin on eriline ja koheselt nauditav Pinot Noir, maitses annavad tooni kirss ja vaarikas, taustal on tunda vihjeid maasikast, piprast ja tammest.