Tootegrupp | |
---|---|
Päritolumaa | |
Piirkond | |
Tooteliik | |
Bränd | |
Viinamari | |
Värvus | |
Maitse | |
Stiil | |
Alkoholisisaldus | |
Kogus kastis | |
Tootja | |
EAN | |
Maht | |
Serveerimistemperatuur | |
Toidusoovitus |
![]() ![]() ![]() |
Cigalus Blanc, Gerard Bertrand (biodünaamiline), 75cl
37.86€50.48€ /L
Gerard Bertrand Cigalus veinid on tasakaalus mullaga ning annavad saadud tulemustes ülevaate piirkonnast. Viinamarjad on käsitsi korjatud. Laagerdumine toimub uutes Prantsuse tammest vaatides 12 kuud. Kauni kuldkollase värvusega vein, intensiivse ja komplekse aroomiga, milles on tunda greip, virsik, mesi, kuivatatud puuviljad ja röstitud noodid. Täidlane ja siidine maitse, tunda vaniljet, röstsaia ja või kooslust, mida täiendavad troopilised puuviljad.
Cigalus Blanc, Gerard Bertrand (biodünaamiline), 2018 91-93/100 Points Robert Parker’s Wine Advocate
Tootekood: 3514120102850
Kategooriad: VEIN, Biodünaamiline vein, Orgaaniline, Valge vein, Prantsusmaa
Gerard Bertrand - Lõuna-Prantsusmaa parimad veinid
Languedoc-Roussillon on tuntud oma koobaste, maaliliste roomaaegsete ehitiste, Püreneede ja loomulikult ka suurepärase veini poolest. Kui oled veinisõber, kes naudib kvaliteeti, kuid kergekäeliselt rahakoti raudu ei paota, siis Languedoc on midagi Sulle.
Languedoci veinidel on selgesti eristatav iseloom - nad on metsikud, etteaimamatud, küpsed, rikkalikud ja kõige paeluvama aroomiga Prantsuse veinid. Aroomis on tihtipeale tunda piirkonnale omaseid ürte ja tsitruseliste õite nüansse. Enamik selle piirkonna veinidest on täidlased või isegi väga täidlased, kõrge alkohoolsuse ja vähese happesusega punased veinid. Oskuslikult valmistatult on need veinid sensuaalsed, imemaitsvad ja paljude lemmikud.
Moodsaima ja tuntuima Languedoci veinimaja omanik on Gerard Bertrand. Temanimeline veinimaja on nüüdseks tunnustatuim Lõuna-Prantsusmaa veinitootja ning nimetati 2012. aasta parimaks punase veini valmistajaks. Ta kasvas üles Languedoc’i veiniaedades ja on viimased 20 aastat pühendanud veini tootmisele. Erinevatel valdustel valminud veinid on omanäolised ning mis peamine, nad on kõik eeskujuks teistele Lõuna-Prantsusmaa veinidele. Et Languedoc’i veinide tõeline olemus säraks, on viinamarjad alati korjatud käsitsi, saagikus hoitud madalal ning vein valmistatud seal, kus viinamarjad on kasvanud.
2002. aastal läks Cigalus Estate üle biodünaamilisele põllumajandusele. Selline põllumajanduslik tehnika aitab luua tasakaalu veini ja keskkonna vahel. Biodünaamiline põllumajandus on Gérard Bertrandi ettevõtte strateegiline prioriteet ja kõik mõisad on muudetud viljelema biodünaamiliste reeglite järgi. Tänapäeval on biodünaamiliseks muudetud 920 hektarit maad. Õige bioloogilise mitmekesisuse saavutamiseks ja kaitsmiseks on palju investeeritud personali koolitamisse, õige varustuse ostmisse, et toota parimaid biodünaamilisi veine.
Languedoc-Roussillon on tuntud oma koobaste, maaliliste roomaaegsete ehitiste, Püreneede ja loomulikult ka suurepärase veini poolest. Kui oled veinisõber, kes naudib kvaliteeti, kuid kergekäeliselt rahakoti raudu ei paota, siis Languedoc on midagi Sulle.
Languedoci veinidel on selgesti eristatav iseloom - nad on metsikud, etteaimamatud, küpsed, rikkalikud ja kõige paeluvama aroomiga Prantsuse veinid. Aroomis on tihtipeale tunda piirkonnale omaseid ürte ja tsitruseliste õite nüansse. Enamik selle piirkonna veinidest on täidlased või isegi väga täidlased, kõrge alkohoolsuse ja vähese happesusega punased veinid. Oskuslikult valmistatult on need veinid sensuaalsed, imemaitsvad ja paljude lemmikud.
Moodsaima ja tuntuima Languedoci veinimaja omanik on Gerard Bertrand. Temanimeline veinimaja on nüüdseks tunnustatuim Lõuna-Prantsusmaa veinitootja ning nimetati 2012. aasta parimaks punase veini valmistajaks. Ta kasvas üles Languedoc’i veiniaedades ja on viimased 20 aastat pühendanud veini tootmisele. Erinevatel valdustel valminud veinid on omanäolised ning mis peamine, nad on kõik eeskujuks teistele Lõuna-Prantsusmaa veinidele. Et Languedoc’i veinide tõeline olemus säraks, on viinamarjad alati korjatud käsitsi, saagikus hoitud madalal ning vein valmistatud seal, kus viinamarjad on kasvanud.
2002. aastal läks Cigalus Estate üle biodünaamilisele põllumajandusele. Selline põllumajanduslik tehnika aitab luua tasakaalu veini ja keskkonna vahel. Biodünaamiline põllumajandus on Gérard Bertrandi ettevõtte strateegiline prioriteet ja kõik mõisad on muudetud viljelema biodünaamiliste reeglite järgi. Tänapäeval on biodünaamiliseks muudetud 920 hektarit maad. Õige bioloogilise mitmekesisuse saavutamiseks ja kaitsmiseks on palju investeeritud personali koolitamisse, õige varustuse ostmisse, et toota parimaid biodünaamilisi veine.

Aperitiiviks. Sobib koos praetud kammkarpide või kastmes küpsetatud kalaga.
Seotud tooted
ALE
ALE
- VALITUD TOOTED MEGA DIILIGA VÄHEMALT -30%
ALE
- VALITUD TOOTED MEGA DIILIGA VÄHEMALT -30%
38.69€51.59€ /L
828.00€276.00€ /L
ALE