PERRIER D-TOX

PERRIER D-TOX

Lühikirjleduse saab siia panna

Prep 0 mins
Cook 0 mins
Ready-in 0 mins

Koostisosad

PERRIER VESI
2 CL SIDRUNIMAHLA
2 CL KARDEMONI SIIRUPIT
KURGIVIIL

Valmistamine

  1. Lisa laia klaasi ingver ja sidrunimahl ning muddlerda.
  2. Seejärel lisa kardemoni siirup ja natukene Perrier’i.
  3. Lõika õhuke pikk kurgiviil ja paiguta see pikka klaasi nii, et hoiad kurgiviilu, paigutad selle peale jääkuubiku ning tõstad üle selle kurgiviilu, siis lisad jälle jääd ja tõstad üle selle kurgiviilu ning seda nii kaua kuni klaas on täidetud.
  4. Seejärel vala peale eelnevalt valmistatud kokteil ja täida ülejäänud klaas Perrier’iga.

Garneering

Serveerida pikas klaasis, kaunistada kurgiga